SOCARREL
Una consulta d’Atenció Psicològica i un espai formatiu psico-educatiu adreçat a infants, joves, adults, famílies i professionals.

SocArrel neix d’un desig compartit per crear un servei de psicologia de qualitat, que doni resposta a les demandes i necessitats de les persones i professionals de la Comarca del Baix Empordà.

SocArrel ofereix un servei especialitzat d’ajuda integral a les persones. Intervenim i assessorem en relació a les problemàtiques associades als canvis i crisis individuals i familiars que apareixen al llarg de la vida.

Considerem a la persona única i genuïna, dotada de capacitats i recursos per arrelar-se en allò que és i que pot esdevenir. Treballem per la salut, el benestar i la millora de la seva qualitat de vida.

SocArrel es nodreix, d’una banda dels coneixements que ofereix la Ciència de la Psicologia (perspectiva ecològica sistèmica, Perspectiva integradora, teoria del vincle) i per l’altra de la expertesa que hem adquirit com a psicòlegs clínics i socials, a través de la intervenció i acompanyament terapèutic realitzat al llarg dels anys.

El Respecte, la Confiança, la Creativitat i el Sentit de l’humor són valors en la praxis SocArrel.


EXPERIÈNCIA


Més de 10 anys en l’àmbit de la Psicologia, realitzant teràpia familiar, psicoteràpia Infantil, juvenil i adults en Violències familiars, acompanyament parental, vincle afectiu i trauma integrat en els Equips Bàsics d’Atenció Social i Primària del Consell Comarcal del Baix Empordà, així com les coordinacions i assessorament amb la xarxa de salut i educació de la comarca.

CONEIX EL NOSTRE EQUIP


SocArrel som l’Antònia, en Jordi i en Manel, Psicòlegs especialitzats en intervenció psicològica a infants, adolescents, adults i famílies. Acumulem plegats una llarga experiència en l’àmbit públic i privat a la demarcació del Baix Empordà i comarques Gironines.

antonia-lara-psicologa
home_medic2_hoverbox_icon

ANTONIA LARA ARIZA

Llicenciada en Psicologia.

Postgrau en Diagnosi, Relació Terapèutica i Tractament en casos de Maltractes i/o abús sexual . Estudis de Postgrau en Intervenció Familiar Sistèmica.

jordi-daban-psicoleg
home_medic2_hoverbox_icon

JORDI DABAN SOLER

Llicenciat en Psicologia.

Postgrau en Psicoteràpia Integradora. Tècnic de Grau Superior d’integració Social i serveis a la Comunitat. Especialització en Violències familiars, acompanyament parental, vincle afectiu i trauma.

manel-carrera-psicoleg
home_medic2_hoverbox_icon

MANEL CARRERA GUTIÉRREZ

Llicenciat en Psicologia

Psicoterapeuta Infantil Diplomat en Traumateràpia infantil i juvenil sistèmica. Estudis de Postgrau de Teràpia Familiar Sistèmica.

NECESSITES UNA CITA?


SocArrel
Psicologia

Carrer del Consell, 18
17200, Palafrugell
Contacta amb nosaltres

Vols reservar una visita? Pots fer-ho trucant-nos o bé enviant-nos un correu electrònic


telèfon: +34 693 679 698

e-mail: hola@socarrel.cat