OBRIM PORTES

Benvinguts/des!

L’1 de setembre Socarrel Psicologia obre les seves portes al cor del Baix Empordà, Palafrugell.

Socarrel Psicologia ha estat fruït del desig compartit de l’Antònia, en Jordi i en Manel,  per crear un espai integral d’Atenció Psicològica amb identitat pròpia.

La creació d’un blog ens agradava, creiem fermament que ens ofereix la oportunitat  de vincular-nos fora de l’espai de psicoteràpia i d’esdevenir alhora una realitat professional i  personal.

El blog té la clara intenció de visibilitzar els trets distintius de l’equip socarrel, aquelles particularitats que ens fan únics i diferents. Volem atrevir-nos a ser suficientment lliures com per mostrar-vos  allò que va més enllà de l’aspecte professional, allò  que construeix i sustenta a la persona-professional.

El blog és una aposta,  la de continuar mantenint un contacte íntim amb els altres, una altra via per comunicar-nos i  cercar el benestar i la felicitat compartint  tot de  qüestions que ens alimenten l’ànima.

L’equip socarre,  ens nodrim de la motivació i la perseverança, del respecte mutu i de l’admiració que ens tenim. També del compromís d’estar en constant aprenentatge i especialment de la il·lusió de treballar plegats de forma creativa,  tenint cura, no només d’aquells que ho podeu necessitar en un moment donat, sinó també de nosaltres com a persones i professionals.

Per això volem que el blog s’impregni d’aquests valors tan arrelats en la nostra praxis diària com a psicòlegs,  Creativitat, Sentit de l’humor i de la connexió a la nostra  xarxa.

Així, aquesta plataforma, nova i atractiva per a nosaltres, serà un instrument per canalitzar  la necessitat nostra de compartir coneixements, opinions i experiències viscudes. Ens emociona fer-vos  partícips d’aspectes que ens semblen   útils i/o interessants  i són part essencial de  la nostra pràctica professional.

Reflexionarem  envers conceptes com el creixement personal, les necessitats i particularitats de la  infància i l’adolescència, la  família, el fet de ser pares i mares, els bons tractes, la creació de vincles segurs, l’acompanyament a professionals d’ajuda  i temes d’actualitat o bé relacionats amb l’educació i la salut entre d’altres.

A través de suggeriments, d’articles, d’investigacions, de relats, de recomanacions literàries i de cinema i de qualsevol altra activitat que creiem oportuna, us encoratgem  a mantenir desperta la curiositat envers la salut psicològica, física i social.

Nosaltres ens sentim prou valents per a mostrar-nos i establir una relació autèntica amb nosaltres  mateixos i amb vosaltres, així que a partir d’ara ens deixarem conèixer esperant que us agradi el que trobeu.

Per finalitzar, us traslladem el desig, especialment en aquests temps de crisi sanitària, que el contingut  d’aquest blog  repercuteixi en el benestar i en la millora de la vostra qualitat de vida.

Per cert,  us emplacem en dues setmanes a retrobar-nos, en el mateix lloc, a la mateixa hora, però amb una altra història per explicar.

Quasi bé diríem, que us estem  proposant  una segona cita!

Us hi esperem!

 

Antònia, Jordi i Manel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *