Equip

SocArrel som l’Antònia i en Jordi, Psicòlegs especialitzats en intervenció psicològica a infants, adolescents, adults i famílies. Acumulem plegats una llarga experiència en l’àmbit públic i privat a la demarcació del Baix Empordà i comarques Gironines.

Som un equip de professionals, que compartim una mateixa mirada pel que fa a la relació d’ajuda Psicòleg-Persona-Família.

Treballar en equip ens permet relacionar-nos com a professionals des de la complementarietat, l’aprenentatge mutu i el compromís. Aquesta practica ens enriqueix com a equip i repercuteix directament en l’eficàcia i la competència de les intervencions.

Antonia Lara Ariza

Llicenciada en Psicologia. Postgrau en Diagnosi, Relació Terapèutica i Tractament en casos de Maltractes i/o abús sexual . Estudis de Postgrau en Intervenció Familiar Sistèmica.

+ info
Antònia Lara Ariza

Jordi Daban Soler

Llicenciat en Psicologia. Postgrau en Psicoteràpia Integradora. Tècnic de Grau Superior d’integració Social i serveis a la Comunitat. Especialització en Violències familiars, acompanyament parental, vincle afectiu i trauma.

+ info
Jordi Daban Soler