Les arrels

El desig compartit de crear un espai integral d’Atenció Psicològica propi, neix l’any 2018 i no serà fins al 2020, que SocArrel esdevé una realitat. Aquest projecte parteix d’una motivació sostinguda durant tot aquest temps, a través del respecte mutu, del compromís d’aprendre i crear conjuntament, de l’admiració reciproca, la il·lusió de treballar plegats i de tenir cura entre nosaltres com a persones i professionals.

Els fundadors de SocArrel hem compartit experiències professionals i personals durant més de 10 anys, en l’àmbit de la Psicologia, realitzant teràpia familiar, psicoteràpia Infantil, juvenil i adults en Violències familiars, acompanyament parental, vincle afectiu i trauma integrat en els Equips Bàsics d’Atenció Social i Primària del Consell Comarcal del Baix Empordà. Així com les coordinacions i assessorament amb la xarxa de salut i educació de la comarca.

Aquest bagatge professional ens ha proporcionat una millor comprensió i aproximació a les persones que han requerit de la nostra ajuda en algun moment de la seva vida.

La confluència dels diversos coneixements que hem aportat cadascun de nosaltres en els nostres espais de treball han donat fruit a l’ideari socArrel.

SocArrel integra els valors de la ètica i el bon tracte, en una forma de Pensar, Sentir i Viure el treball complex d’acompanyar persones.