SocArrel som l’Antònia, en Jordi i en Manel, Psicòlegs especialitzats en intervenció psicològica a infants, adolescents, adults i famílies. Acumulem plegats una llarga experiència en l’àmbit públic i privat a la demarcació del Baix Empordà i comarques Gironines. Som un equip de professionals, que compartim una mateixa mirada pel que fa a la relació d’ajuda Psicòleg-Persona-Família. Treballar en equip ens permet relacionar-nos com a professionals des de la complementarietat, l’aprenentatge mutu i el compromís. Aquesta practica ens enriqueix com a equip i repercuteix directament en l’eficàcia i la competència de les intervencions.


ANTÒNIA LARA ARIZA

Hola sóc l’Antònia, d’ençà que ho recordo m’ha fascinat posar la mirada envers els altres, en les seves emocions i circumstàncies, això m’atreia i em despertava el desig de conèixer i acompanyar. Aquesta manera de relacionar-me, ha anat prenent forma i ha acabat esdevenint el que ha estat la meva professió. Entomo la pràctica psicològica com la meva pròpia vida, amb tenacitat, curiositat, alegria, creativitat i especialment amb respecte i cura cap a tot i tots. M’apassiona crear espais relacionals d’ajuda, basats en el rigor i la honestedat, només des d’aquí, la persona pot mostrar-se tal i com és, compartint els seus dubtes i conflictes. Aquesta aliança és imprescindible per facilitar el creixement personal i la llibertat individual de cadascú, de manera que siguin ells qui trobin els seus propis recursos i fortaleses . Exercir la psicologia és per a mi un privilegi, només puc agrair la oportunitat de ser partícip dels processos de canvis i millores personals i familiars. És en aquesta relació establerta amb l’altre que aprenc, creixo i entenc qui sóc.


ESPECIALITATS

Llicenciada en Psicologia, Col·legiada 12823, Postgrau en Diagnosi, Relació Terapèutica i Tractament en casos de Maltractes i/o abús sexual, Estudis de Postgrau en Intervenció Familiar Sistèmica


IDIOMES

Català, Castellà


CONTACTE

+61 (0) 3 8376 6284

Mira el meu perfil a LinkedIn

JORDI DABAN SOLER

Hola sóc en Jordi. Des de ben petit, m’ha encuriosit observar i descobrir a les persones que he anat coneixent al llarg de la meva vida, posant especialment atenció en el que pensava, sentia i quina visió tenien del món. Sempre m’he caracteritzat per tenir una especial sensibilitat per entendre i comprendre a l’altre, a través de poder observar les seves actituds, mirades i reaccions. La pràctica de la psicologia m’ha permès poder fer realitat la meva passió, que és la poder acompanyar i ajudar a les persones, connectant amb l’altre des de una mirada comprensiva, afectuosa, honesta, respectuosa i lliure de judicis. Per a mi cada persona és única i genuïna. M’emociona i em sento afortunat de poder compartir amb l’altre un període de la seva vida; acompanyant-lo en el seu procés de canvi, que li permeti gaudir de la vida, establint relacions lliures i satisfactòries. Cadascuna d’aquestes relacions forjades en l’espai terapèutic em permeten poder créixer com a persona i com a terapeuta dia a dia.


ESPECIALITATS

Llicenciat en Psicologia, Col·legiat 16743, Postgrau en Psicoteràpia Integradora, Tècnic de Grau Superior d’integració Social i serveis a la Comunitat. Especialització en Violències familiars, acompanyament parental, vincle afectiu i trauma.


IDIOMES

Català, Castellà


CONTACTE

+61 (0) 3 8376 6284

noreply@envato.com

MANEL CARRERA GUTIÉRREZ

Hola, sóc en Manel i si has arribat fins aquí és que vols conèixer un xic més de la meva persona i t’ho agraeixo. Des de que era un nen la meva forma d’escoltar els altres ja formava part de la meva personalitat, és així com més endavant el meu interès per ajudar als altres em va dur a estudiar la carrera de Dret, però no em satisfeia en com ho plantejaven les lleis. Tot cercant quelcom més social arribo al fascinant món de la Psicologia. Aquesta conjuga tots els elements que persegueixo com a persona; comprensió de la ment i la conducta humana destinada a l’aportació del benestar comú. Per a mi, treballar amb infants, joves i famílies és un honor i un plaer. Acompanyar i assessorar des de la psicologia conjuga el gaudi d’endinsar-se en el món interior de l’altre, (des)codificar-lo amb l’ajuda del diàleg comprensiu (no calen sempre paraules) i de les múltiples tècniques psicologiques, destacant la Teràpia de Joc com un dels recursos més profunds, respectuosos i reparadors dels que en faig ús per a ajudar a infants i adults. Si trobar-nos i treballar plegats t’aporta calma i felicitat, em sentiré gratament recompensat.


ESPECIALITATS

Llicenciat en Psicologia, Col·legiat 17276, Psicoterapeuta Infantil Diplomat en Traumateràpia infantil i juvenil sistèmic, Estudis de Postgrau de Teràpia Familiar Sistèmica


IDIOMES

Català, Castellà


CONTACT

+61 (0) 3 8376 6284

Mira el meu perfil a LinkedIn